Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Χρίστου Τουλιάτου στην εφημερίδα «Το Σκονάκι»

Ζ.Α.Π. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 17 05 2019 (56)

Η τοπική εφημερίδα «Το σκονάκι» έστειλε μία ερώτηση, την ίδια και στους 9 υποψηφίους δημάρχους Ζωγράφου. Δείτε παρακάτω την απάντησή μας που δημοσιεύτηκε μαζί με τις υπόλοιπες στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας.

Ερώτηση σε εννέα υποψηφίους δημάρχους στου Ζωγράφου

 Τι θα λέγατε στους Ζωγραφιώτες ψηφοφόρους λίγο πριν ρίξουν την ψήφο τους στην κάλπη ώστε να προτιµήσουν εσάς από τους υπόλοιπους οκτώ συνυποψηφίους σας;

Απ.: Αν θέλετε το πράσινο στο δήμο να γίνει τσιμέντο, ψηφίστε τους κ.Θώδα ή Αγγελόπουλο που θα συνεχίσουν την πολιτική Καζάκου ή την κ.Καφατσάκη που έριξε τσιμέντο στην πλατεία Άνοιξη.

Μην μας ψηφίσετε αν θέλετε να θαφτεί το ζήτημα της υπερκοστολόγησης της αγοράς της Βίλας και του δανείου για αυτήν, χάρη στα οποία θα παρακρατείται πλέον το 10% των χρημάτων που δικαιούται ο δήμος από το κράτος, μειώνοντας τα διαθέσιμα κονδύλια και αυξάνοντας τα δημοτικά τέλη.

Μην μας ψηφίσετε αν δεν θέλετε να εφαρμοστεί η δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση σε χώρους που υπάρχουν στο δήμο μας ώστε να μην ξαναμείνουν 200 παιδιά έξω από παιδικούς σταθμούς.

Μην μας ψηφίσετε αν προτιμάτε οι εργαζόμενοι του δήμου να μην επαρκούν και να δουλεύουν σε συνθήκες εργασίας που οδήγησαν σε 2 θανάτους εν ώρα εργασίας.

Μην μας ψηφίσετε αν πιστεύετε ότι με αγώνες δεν μπορεί να κερδηθεί κάτι και περιμένετε ένα σωτήρα.

Αν πάλι προτιμάτε τα ανάποδα, στηρίξτε την κίνηση Ζωγράφου-Ανυπότακτη Πόλη όπου δεν δίνουμε καμια υπόσχεση πέρα από το ότι θα έχουμε ψυχρή λογική για τη λύση των προβλημάτων της πόλης μας, ζεστή καρδιά για τους πληττόμενους συμπολίτες μας και, πάνω από όλα, καθαρά χέρια για το δίκιο των πολλών.

 

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Χρίστου Τουλιάτου στην εφημερίδα «Το Σκονάκι»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s