Καταγγελία για την δημόσια ΕΡΤ

Με θλίψη μάθαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι σήμερα στις 11.30 καλέστηκαν για συνέντευξη στην ΔΗΜΟΣΙΑ ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ οι κ. Καφατσάκη και Θώδας να μιλήσουν για τις δημοτικές εκλογές στου Ζωγράφου.

Καταγγέλλουμε τον αποκλεισμό όλων των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων από αυτή την εκπομπή. Δεν τηρείται ούτε καν στοιχειωδώς η ισηγορία που προβλέπει ο νόμος για όλους τους υποψηφίους και υποψήφιες. Χωρίς προσχήματα μας πλασάρουν επί της ουσίας το γνωστό δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Κάτι που ισχύει και σε άλλες εκπομπές φυσικά τόσο της ΕΡΤ όσο και ιδιωτικών καναλιών. Ο νέος δικομματισμός να ξαναστήνεται κεντρικά και τοπικά πάνω από όλα για να «σταθεροποιηθεί» η πολιτική κατάσταση….

Αλήθεια η δημόσια ραδιοτηλεόραση, που όλοι πληρώνουμε και για την οποία αγωνιστήκαμε να μην κλείσει και πέσει το μαύρο επί Σαμαρά, από πού αντλεί το δικαίωμα να καλεί μόνο την εκλεκτή του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ και τον εκλεκτό της ΝΔ μόνο;!

Ο νόμος που ορίζει ότι όλοι οι υποψήφιοι έχουν συγκεκριμένα δικαιώματα προβολής δεν ισχύει εν προκειμένω; Οι κ. Καφατσάκη και Θώδας που επικαλούνται συχνά την ισχύ του νόμου τι έχουν να πουν για αυτό;

Αλήθεια πώς καλέστηκε ο κ.Θώδας που δεν είναι καν δημοτικός σύμβουλος σήμερα και η παράταξή του είναι τυπικά εντελώς νέα; Με ποιό κριτήριο πέραν από την κομματική στήριξη της ΝΔ;

Όχι στο νέο δικομματισμό-διπολισμό στη γειτονιά και στην κοινωνία. Να ανοίξουμε νέο αγωνιστικό δρόμο κόντρα στο χθες των κυβερνώντων κομμάτων.

Κόντρα στους «ειδήμονες» και τους κομματικά διορισμένους, στηρίζουμε μία κίνηση με κορμό της νέους ανθρώπους της παραγωγικής ηλικίας. Στηρίζουμε ολόψυχα την κίνηση Ζωγράφου Ανυπότακτη Πόλη!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s