Ένα πρώτο σχόλιο για το αποτέλεσμα της κίνησης Ζωγράφου – Ανυπότακτη Πόλη

Ευχαριστούμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η δημοτική κίνησή μας Ζωγράφου – Ανυπότακτη Πόλη απέσπασε κάτι λιγότερο από 700 ψήφους και ένα ποσοστό περίπου 2,5% εκλέγοντας έναν δημοτικό σύμβουλο, το σύντροφό μας Χρίστο Τουλιάτο. Θα συζητήσουμε συλλογικά βλέποντας όλα τα τελικά αποτελέσματα και θα τοποθετηθούμε αναλυτικά μες τις επόμενες ημέρες. 
 
Για εμάς, μία νεοσύστατη κίνηση με ζωή μόλις ενός χρόνου αν και με κόσμο που έχει ρίζες στη γειτονιά και στο τοπικό κίνημα, αυτό δεν είναι παρά μόνο μία αρχή. Όμως, τα όνειρά μας είναι πιο μεγάλα. Και όπως, είπαμε και προεκλογικά, εμπνεόμαστε από τους στίχους του ποιητή και  αντιστεκόμαστε σε όσους χτίζουν απλά ένα μικρό σπιτάκι και λένε καλά είμαι εδώ.
 
Στη δύσκολη εποχή που ζούμε ,από αυτή την αρχή συνεχίζουμε, πιάνοντας το νήμα για μία παρέμβαση στη γειτονιά με φιλοδοξία να αλλάξουμε την πόλη μας στο μέλλον. Πιάνοντας και το νήμα για να αλλάξουμε κάποτε αυτή την κοινωνία συνολικά. 
 
Με μία ενωτική και ριζοσπαστική Αριστερά, με τους νέους ανθρώπους μπροστά, με όσο γίνεται απλό λαϊκό λόγο και κυρίως με πράξεις.
 
Τις πιο όμορφες θάλασσες δεν τις αρμενίσαμε ακόμα…  

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s