Ομόφωνο ψήφισμα δημοτικού συμβουλίου Ζωγράφου καταδίκης του προστίμου στο Θανάση Αγαπητό

Βγήκε χθες Παρασκευή 20 Δεκέμβρη η απόφαση ακύρωσης για το πρόστιμο των 50.000 που είχε επιβληθεί στο Θανάση Αγαπητό, περιφερειακό σύμβουλο και επικεφαλής του σχήματος “ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην Κεντρική Μακεδονία”. Η αρχική απόφαση είχε επιβάλει ένα εξοντωτικό πρόστιμο 50.000 ευρώ για αφίσες και πανό, στη βάση αντίστοιχου άρθρου του Καλλικράτη. Η απόφαση αυτή όπως και ο αγώνας ενάντιά της αφορά κάθε ενεργό πολίτη στην αυτοδιοίκηση, ήταν μία προσπάθεια φίμωσης των μικρότερων παρατάξεων και σχημάτων και ειδικά αυτών που κινούνται με οικονομική ανεξαρτησία και δεν έχουν χρηματοδοτήσεις από τοπικά συμφέροντα και προβολή από τα επίσημα ΜΜΕ. Είναι μια μεγάλη νίκη του κινήματος και της αλληλεγγύης προς το συναγωνιστή μας.

Εμείς από την πλευρά μας είχαμε θέσει προς ψήφιση σχετικό ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο Ζωγράφου της 14/11 στη βάση του ψηφίσματος που είχε ήδη εγκρίνει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ ύστερα από πρόταση των μελών της που προέρχονται από τη ριζοσπαστική Αριστερά. Το ψήφισμα πέρασε ομόφωνα σε εκείνο το δημοτικό συμβούλιο και το είχαμε στείλει στο συναγωνιστή Θανάση και τους συντρόφους του για κάθε δυνατή πολιτική και νομική χρήση.

υ.γ.: Είναι απορίας άξιο βέβαια ότι παρά τις εκκλήσεις μας ήδη 2 φορές ο δήμος δεν έχει αναρτήσει ως όφειλε το ψήφισμα στην ιστοσελίδα του επικαλούμενος πιθανή εμπλοκή λόγω…προσωπικών δεδομένων!!!! Δηλαδή επειδή αναφέρεται ρητά το όνομα του συναγωνιστή μας, όπως φυσικά και ο ίδιος ήθελε για πολιτικούς και νομικούς λόγους. Ακόμα περιμένουμε την σχετική γνωμοδότηση του αρμόδιου συμβούλου που ακόμα δεν έχει προλάβει να την κάνει….Στο ζήτημα του πώς επιχειρεί η διοίκηση Θώδα να αξιοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα για να συγκαλύπτει ή αποκρύπτει διάφορα θα επανέλθουμε, αφού έχει χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα και για να μην υπάρχουν παρατηρητές στο ΔΣ της ΜΑΞΙΑΔΗΖ και αλλού….

το ψήφισμα που προτείναμε και αποφασίστηκε ομόφωνα δείτε το παρακάτω:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s