Καταγγελία για σεξιστική/ομοφοβική επίθεση σε ΛΟΑΚΤΙ party στη ΦΕΠΑ Ιλισίων

Μάθαμε από μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας ότι έγινε επίθεση σε Party της τo Σάββατο στην φοιτητική εστία Ιλισίων (ΦΕΠΑ). Οι macho ψευτόμαγκες που επέλεξαν να περάσουν το σαββατόβραδό τους έτσι, προσπαθώντας να χαλάσουν το σαββατόβραδο άλλων που διασκέδαζαν με τον τρόπο που επέλεξαν, απωθήθηκαν από τον κόσμο του party. Αποδεικνύοντας τελικά ότι παρά τη δήθεν «μαγκιά» ήταν και θρασύδειλοι….

Εμείς οφείλουμε να στηλιτεύσουμε και να καταγγείλουμε αντίστοιχα περιστατικά σεξιστικής και ομοφοβικής βίας από όπου και αν προέρχονται. Η γειτονιά μας δεν χωρά κανενός είδους μισαλλοδοξία, μισανθρωπισμό και έχθρα για το διαφορετικό. Στεκόμαστε στο πλαϊ της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και απέναντι σε κάθε επίθεση που δέχεται. Όπως στεκόμαστε στο πλάϊ κάθε καταπιεσμένου και καταπιεσμένης, κάθε συνανθρώπου μας, ανεξαρτήτως φύλου ή εθνικότητας, που βιώνει κάθε μορφής ρατσισμό.

2 σκέψεις σχετικά με το “Καταγγελία για σεξιστική/ομοφοβική επίθεση σε ΛΟΑΚΤΙ party στη ΦΕΠΑ Ιλισίων

  1. Πέρα απτην σεξιστική επίθεση να πούμε βεβαια ότι το πάρτι δεν ξέρουμε ακόμα από ποιους διοργανώθηκε, δεν υπήρχε κάλεσμα, δεν υπήρχε υπογραφή στην αφίσα, ποια λοατκι κοινότητα είναι αυτή που κλείνει είσοδο σε πάρτι σε δημόσιο κτίριο αποτρέπει ακόμα και εστιακα άτομα να μπουν , αφήνουν τον χώρο της εστίας γκρεμισμένο (αφού η περιφρούρηση ήταν μηδαμινή) δεν ξέρουμε, ενώ συγχρόνως η είσοδος απέκλειε στερεοτυπικα κόσμο επειδή φαινοταν απλά ματσό. Ας πάρει την πολιτική ευθύνη αυτ@ που έβγαλαν την καταγγελία και για τα παραπάνω. Η εστία δεν είναι τσιφλίκι κανεν@ και λειτουργει με συγκεκριμένους όρους τους οποίους θα έπρεπε να γνωρίζουν όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να πραγματοποιούν ένα event σε φοιτητική εστία.

    Μου αρέσει!

    1. Συχνά αυτά τα party είναι κλειστά για λόγους ασφάλειας, όπως είναι εμφανές δεν είναι ασυνήθιστο να δέχονται τέτοιες επιθέσεις….Κατά τα άλλα σεβαστά όλα όσα αναφέρεις, πλην όμως είναι άλλο ζήτημα από το ζήτημα μίας σεξιστικής επίθεσης και το τι επακολούθησε. Επειδή πολλά ακούστηκαν για όλα αυτά, προσπαθήσαμε να έχουμε ενημέρωση από αυτόπτες μάρτυρες. Δεν συμψηφίζονται αυτά τα δύο και για αυτό ήμαστε σαφείς στο σε τι αναφερθήκαμε και τι στηλιτεύσαμε.

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s