Αλλαγές στο δήμο:Βρέχει αντιδημάρχους και μυρίζουν τα άπλυτα της ΜΑΞΙΑΔΗΖ

Με χθεσινή ανακοίνωσή του ο δήμος Ζωγράφου δημοσιοποίησε τις αλλαγές στο διοικητικό σχήμα. Βρέχει αντιδημάρχους στην πόλη μας πλέον, αφού ο δήμος μας θα έχει 8 (!!!) από τους ήδη πολλούς (6) που είχε, πιθανότατα μία πανελλήνια πρωτοτυπία. Και ο λαός του Ζωγράφου φυσικά θα πληρώνει για τις αμοιβές τους…Από την παράταξη του δημάρχου που εξέλεξε 9 μέλη στο δημοτικό συμβούλιο οι 6 είναι αντιδήμαρχοι πλέον και τελικά για όλες και όλους βρέθηκε μία «διοικητική» καρέκλα για να μη μείνει κανείς/καμιά με παράπονο. Άλλες 2 αντιδημαρχίες και οι προεδρίες της ΜΑΞΙΑΔΗΖ και του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού μοιράστηκαν στις «σύμμαχες» δυνάμεις, τις παρατάξεις του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ και τους κ.Καλαρρύτη και Κολομπάτσο που αποφάσισαν να ανεξαρτητοποιηθούν αμφότεροι 2-3 μέρες πριν βρεθούν αντιδήμαρχοι.

Πέρα από το να μοιραστούν καρέκλες σε ημέτερους και «συμμάχους» μήπως τελικά όμως υπήρχε και άλλος λόγος για όλα αυτά; Τα άπλυτα της εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσας ΜΑΞΙΑΔΗΖ έχουν αρχίσει και μυρίζουν πολύ. Τα έχουμε επισημάνει σε κάποια δημοτικά συμβούλια, ενώ η διοίκηση προσπάθησε το Νοέμβρη με τεχνητό τρόπο να αποκόψει την όποια άμεση πληροφόρησή μας για τις συνεδριάσεις του ΔΣ της ΜΑΞΙΑΔΗΖ με πρόσχημα τα…προσωπικά δεδομένα που ανακύπτουν στις συμβάσεις εκεί! Όλα αυτά ενώ DPO (σύμβουλο για τα προσωπικά δεδομένα) η ΜΑΞΙΑΔΗΖ συζητά να προσλάβει…τώρα.

Έχουμε ξαναπεί ότι η καταβόθρα που λέγεται ΜΑΞΙΑΔΗΖ ήταν και παραμένει μία πληγή για τη ζωγραφιώτικη κοινωνία. Η πληγή έχει κακοφορμίσει και μάλλον πλέον υπήρξαν αντιδράσεις και προσχώματα και από δικούς τους στην υλοποίηση προσπαθειών για νέο «φαγοπότι» σε διορισμούς και στο νεκροταφείο (αφή κανδυλίων), για την εύνοια σωματείου του οποίου μέλος της διοίκησης παραμένει ο κ.Τανταρούδας, διευθύνων σύμβουλος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ, αλλά και στην απουσία προσπαθειών για την ουσιαστική διεκδίκηση οφειλομένων από παλιά «φαγοπότια» (ακόμα και του νυν αντιδημάρχου κ.Βούρτση). Θα επανέλθουμε στα ζητήματα αυτά, δυστυχώς η ΜΑΞΙΑΔΗΖ δεν αφήνει κανέναν να αγιάσει…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s