Κλειστό για το κοινό το ΔΗΜΟΤΙΚΟ στάδιο «Γρ.Λαμπράκης» τις ώρες προπονήσεων των ποδοσφαιρικών ομάδων…

Σήμερα είδαμε αναρτημένη ανακοίνωση του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του δήμου Ζωγράφου στο δημοτικό στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» με την οποία ενημερώνει ότι το στάδιο θα είναι κλειστό για το κοινό Τρίτη-Παρασκευή στις ώρες 19.00 – 20.30. Από επιτόπια ερώτησή μας μάθαμε ότι αυτό προβλέπεται να έχει διάρκεια «τουλάχιστον ένα μήνα».

Η ανακοίνωση αυτή εξ όσων έχουμε δει δεν έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο (είτε στα μέσα του Δήμου είτε του ΝΠΔΔ). Και ενημερωθήκαμε ότι έχει δημιουργηθεί θέμα με κατοίκους που προσέρχονται για να αθληθούν αυτές τις ώρες και τους απαγορεύεται η είσοδος.

Θεωρούμε ότι οι δημοτικές εγκαταστάσεις πρέπει να είναι ανοιχτές και προσβάσιμες στο κοινό στις απογευματινές ώρες που διευκολύνουν τον εργαζόμενο κόσμο. Δεν πιστεύουμε επίσης ότι είναι απαγορευτικό να συνυπάρχουν αθλούμενοι στο στίβο την ώρα που οι ομάδες προπονούνται στο χορτάρι. Ακόμα και αν θεωρηθεί κάτι τέτοιο, με το οποίο δεν συμφωνούμε, θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στο κοινό και να μετατοπιστούν πιο αργά σε βραδινές ώρες οι προπονήσεις των ομάδων. Ο μαζικός λαϊκός αθλητισμός είναι προτεραιότητα και ανάγκη, ειδικά σήμερα, μετά από 3 χρόνια πανδημίας και εγκλεισμού για πολλούς συμπολίτες μας.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s